HUSQVARNAS SNÖSLUNGOR

100-serien har en kompakt design för enkel användning och praktisk förvaring och transport. Den effektiva inmatningsskruven i gummi ger optimal snöröjning och skonsam användning på alla typer av hårda ytor. En elstartfunktion gör det enkelt att starta i alla väder.

200-serien är utrustade med ett tvåstegssystem, vilket innebär att snön förflyttas genom maskinen i två steg. Först passerar den genom inmatningsskruven, innan den matas ut genom utkastaren av en höghastighetsfläkt. Resultatet blir mycket effektiva snöslungor med hög kastkapacitet. Justerbart handtagssystem för optimal ergonomi samt friktionstransmission och servostyrning för mjuk drift.

300-serien lämpar sig för regelbunden användning i alla snöförhållanden på större områden. Robusta, hållbara och bekväma att använda. Starka lysdiodstrålkastare gör det enkelt att arbeta även i mörker, och den hydrostatiska transmissionen och servostyrningen bidrar till en mjuk drift.

400-serien är designade för yrkesverksamma som behöver en högpresterande snöslunga för kommersiell användning. Funktioner inkluderar elektrisk startmotor, kontrollpanel helt i stål, uppvärmda handtag, LED-strålkastare, en elektronisk bränsleinsprutningsmotor (EFI) -motor och andra funktioner som underlättar tuff och krävande användning.

Fallande ordning

13 st

Fallande ordning

13 st