Vet du vad du söker? Använd vår Snabbregistreringsfunktion.
 Start
Logga In
KÖPVILLKOR

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor och är inklusive moms (25 %). Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsida och i publikationer utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället. Frakt tillkommer på alla beställningar.
ORDER UNDER 100:- ! Gäller varor som skall skickas. Om beloppet på varor och frakt understiger 100:- inkl moms kommer det att räknas upp till 100:- inkl moms.

Leverans
Leveranser inom Sverige sker med DHL. Fraktkostnad baseras på vikt och storlek. Order som skickas utomlands ska förskottsbetalas, efter överenskommelse, via bankgiro.
Normalt levereras din beställning senast nästkommande vardag om alla varor finns i lager. De produkter som vi har som beställningsvara levereras i allmänhet till dig inom ca 10 arbetsdagar.
Vid order över 250:- tillkommer postförskottsavgift  á 70 kr inkl.m. 

Ej avhämtad försändelse
Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom 14 dagar från det datum du fått den första avisering. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera dig en skälig summa för frakt- och administrativa kostnader.

Reklamation/ångerrätt
För reklamation av en vara så börjar du alltid med att kontakta oss via e-post eller telefon. Förpackningen skall vara obruten och varorna skall vara oskadade och ligga i originalemballage. Anmärkningar ej gjorda inom 8 dagar efter mottagande godkännes ej.
Vid ångrad beställning/köp av ej lagerförda varor debiteras 25% i returavdrag. Elektronik återtas ej. Returfrakt betalas av avsändaren.

Allmänna villkor
För att få handla i vår Internetbutik krävs att du fyllt 18 år eller har målsmans medgivande. Genom att du skickar iväg din order bekräftar du också köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Alla varor tillhör Håkma till dess att vi erhållit full betalning.

Personuppgifter
Vi sparar bara de person- och adressuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna expediera din order och kunna ge dig full service.

Övrigt
Vid eventuell tvist så följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.
Håkma AB, Vågsjö Gård, Roslagsvägen 12, 187 69 Täby - Vår butik ingår i qvalitetscenter
Telefon: 08-510 260 24, Fax: 08-510 260 28, E-post: info@hakma.se